Mások ezeket rendelték
Gombás zakuszka
Gombás Zakuszka A zakuszka eredetileg Örményországból vagy Grúziából származó, de Moldován keresztül Erdélybe került és ott igen népszerű, kenyérre kenhető, különféle zöldségekből és paprikából készült krém, amely felhasználható az ételek ízesítésére, illetve tésztaételekhez is hozzáadott mártásként. Összetevők: Vöröshagyma, pritaminpaprika, parázson sült padlizsán, sárgarépa, csiperke gomba, csilipaprika, paradicsomlé, só, bors, babérlevél, napraforgóolaj, Na-Benzoát.
Ezüst hagyma
Ezüsthagyma – az elegancia és frissesség találkozása! Keresed a tökéletes kiegészítőt savanyúságokhoz, koktélokhoz vagy húsos sültek mellé? Az ezüsthagyma apró, hófehér, gyöngyszerű megjelenésével és enyhén csípős, friss ízével igazi különlegesség a konyhában. Ideális savanyítva, marinálva vagy egészben megsütve. Gyakran használják hidegtálakhoz, vadas ételek mellé. Nemcsak finom, de alacsony kalóriatartalmú, és kiválóan serkenti az emésztést. Tökéletes választás azoknak, akik kis méretű, mégis karakteres ízű hagymát keresnek. Próbáld ki, és vidd új szintre az ízek harmóniáját!
Petrezselyemzöld csomó
Friss petrezselyemzöld Győrből Saját termés, vegyszerek nélkül termesztve – üde, illatos és zamatos, hogy ételeid természetesen finomabbak legyenek. Levesekhez, főzelékekhez, salátákhoz vagy frissen aprítva is igazi konyhai kincs. Tiszta, helyi ízek – közvetlenül a Sebők méhészet és kertészet kertjéből!

