Fokhagymás Padlizsánkrém más néven Vinetta
A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne törjük össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk.
Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma, fokhagyma.
Kedves Vásárlóink!
Padlizsánkrémünk egyedisége abban rejlik, hogy frissen készül, friss fogyasztásra. A kulináris élvezeteket szem előtt tartva, nincs hő kezelve és nincs benne tartósítószer. Szavatossági ideje kézhezvételtől számítva 1 hét. Utána az élvezeti értéke csökken. Amikor megkapta az üveg padlizsánkrémünket tegye hűtőszekrénybe és napokon belül fogyassza el!
Jó étvágyat kívánunk
Kalotaszeg ízei
Melinda és Gabi
Fokhagymás Padlizsánkrém más néven Vinetta
A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne törjük össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk.
Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma, fokhagyma.
Kedves Vásárlóink!
Padlizsánkrémünk egyedisége abban rejlik, hogy frissen készül, friss fogyasztásra. A kulináris élvezeteket szem előtt tartva, nincs hő kezelve és nincs benne tartósítószer. Szavatossági ideje kézhezvételtől számítva 1 hét. Utána az élvezeti értéke csökken. Amikor megkapta az üveg padlizsánkrémünket tegye hűtőszekrénybe és napokon belül fogyassza el!
Jó étvágyat kívánunk
Kalotaszeg ízei
Melinda és Gabi