Mások ezeket rendelték
Petrezselyemzöld csomó
Friss petrezselyemzöld Győrből Saját termés, vegyszerek nélkül termesztve – üde, illatos és zamatos, hogy ételeid természetesen finomabbak legyenek. Levesekhez, főzelékekhez, salátákhoz vagy frissen aprítva is igazi konyhai kincs. Tiszta, helyi ízek – közvetlenül a Sebők méhészet és kertészet kertjéből!
Akácvirág szörp
Gyógynövényszörp 500ml/üveg Összetevők: akácvirág-főzet, cukor, citrom, citromsav. Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. Az akácvirág szörp egy finom és virágos ízű ital, amelyet az akácfák pompás virágainak édes nektárjából készítünk. Ez a természetes és hagyományos ital a tavasz és a nyár kedvelt frissítője, amelyet egyszerűen hígítva vagy koktélalapanyagként élvezhetünk vagy télen teaként fogyszthatunk. Jellemzők: Friss és virágos íz: Az akácvirág szörp kellemesen édes, virágos ízű, ami ideális választás a meleg napokon vagy egy romantikus vacsora részeként. 100% természetes: A szörp kizárólag friss akácvirágból és tiszta vízből készül, mesterséges színezékek vagy tartósítószerek nélkül. Sokoldalú használat: Használja önmagában hűsítő italként, hígítva vízzel vagy szódavízzel, és készítsen belőle koktélokat vagy desszerteket. Kiváló minőség: Szörpünk gondosan válogatott akácvirágból készül, hogy a legjobb minőséget kínáljuk az Ön számára. Használati javaslatok: Hígítva: Keverjen össze egy rész akácvirág szörpöt hat rész vízzel vagy szódavízzel, adjon hozzá jégkockákat, és élvezze hűsítő italként. Koktélokban: Használja alapanyagként koktélokhoz, például akácvirágból készült margaritákhoz vagy mojitókhoz. Édesítse vele desszerteket: Öntse az akácvirág szörpöt palacsintákra, gofrikra, fagylaltra vagy süteményekre a különleges íz érdekében. Az akácvirág szörp ideális választás azok számára, akik szeretik felfedezni az új ízeket, és egy könnyed, virágos ízű italt keresnek a meleg hónapokban. Készítsen belőle egy finom koktélt vagy élvezze önmagában a természet csodáját!
Medvehagymás padlizsánkrém
Medvehagymás Padlizsánkrém más néven Vinetta A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne törjük össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk. Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma, fokhagyma, medvehagyma. Kedves Vásárlóink! Padlizsánkrémünk egyedisége abban rejlik, hogy frissen készül, friss fogyasztásra. A kulináris élvezeteket szem előtt tartva, nincs hő kezelve és nincs benne tartósítószer. Szavatossági ideje kézhezvételtől számítva 1 hét. Utána az élvezeti értéke csökken. Amikor megkapta az üveg padlizsánkrémünket tegye hűtőszekrénybe és napokon belül fogyassza el! Jó étvágyat kívánunk Kalotaszeg ízei Melinda és Gabi

