Mások ezeket rendelték




Tejcsokis répa
Fedezd fel a sárgarépa - friss, helyi alapanyagból készült egészséges finomságot! Képzeld el, hogy a napi rohanásban is élvezheted a tápláló, energiadús finomságokat – mindezt helyi alapanyagokból, természetes összetevőkkel! A hegykői Som Zöldségtől származó sárgarépa, a friss és gazdag narancsolaj és a természetes cukor és szőlőcukor tökéletes egyensúlyt alkotnak, hogy a nap bármelyik pillanatában feltöltődj energiával. A fenséges tejcsokoládé bevonat a Harrer cukrszda és csokoládéműhely kitűnő alapanyagából és szakértelmével kéeszült. Miért válaszd? Tápláló és egészséges: Az aszalt és áztatott sárgarépa nemcsak finom, hanem tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Energizáló: A szőlőcukor gyors energiát ad, ideális választás tízóraira, edzés előtt, vagy edzés után. Helyi alapanyagok: A hegykői Som Zöldségtől származó alapanyagok garantálják, hogy csak a legjobb, friss termékeket kapod. Tökéletes választás, ha nincs időd étkezni: Ha rohanásban vagy és nincs időd két étkezés között, ez a termék remek alternatíva! Gyönyörű sárga szín: Az élénk, napfényes szín garantálja, hogy nemcsak finom, hanem vizuálisan is vonzó lesz a snack. Egy igazi finom, tápláló snack, amelyet bárhol, bármikor fogyaszthatsz – egyszerűen, gyorsan és természetesen. Adj magadnak egy kis extra energiát a naphoz, és élvezd a legjobb ízeket, amit a természet adhat!




Fokhagymás padlizsánkrém
Fokhagymás Padlizsánkrém más néven Vinetta A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne törjük össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk. Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma, fokhagyma. Kedves Vásárlóink! Padlizsánkrémünk egyedisége abban rejlik, hogy frissen készül, friss fogyasztásra. A kulináris élvezeteket szem előtt tartva, nincs hő kezelve és nincs benne tartósítószer. Szavatossági ideje kézhezvételtől számítva 1 hét. Utána az élvezeti értéke csökken. Amikor megkapta az üveg padlizsánkrémünket tegye hűtőszekrénybe és napokon belül fogyassza el! Jó étvágyat kívánunk Kalotaszeg ízei Melinda és Gabi




Padlizsánkrém / Vinetta
Padlizsánkrém más néven Vinetta A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne roncsoljuk össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk. Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma. Kedves Vásárlóink! Padlizsánkrémünk egyedisége abban rejlik, hogy frissen készül, friss fogyasztásra. A kulináris élvezeteket szem előtt tartva, nincs hő kezelve és nincs benne tartósítószer. Szavatossági ideje kézhezvételtől számítva 1 hét. Utána az élvezeti értéke csökken. Amikor megkapta az üveg padlizsánkrémünket tegye hűtőszekrénybe és napokon belül fogyassza el! Jó étvágyat kívánunk Kalotaszeg ízei Melinda és Gabi