Mások ezeket rendelték
Fermentált Savanyú Káposzta 500 gr
Fermentált Savanyú Káposzta Kiszerelés: 500 gramm/ üveg Ínycsiklandó és rendkívűl egészséges alap egy jó rakott káposztához, frankfurti leveshez, töltött káposztához, vagy bármely ételhez, melyhez savanyított káposztát használnánk. Összetevök: káposzta (vegyszermentes gazdálkodásból), gyógyszerkönyvi tisztaságú só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel.
Sárga húsú sárga héjú édesburgonya
Sárga héjú, sárga húsú édesburgonya – Jewel fajta A Jewel az egyik legnépszerűbb édesburgonya fajta, amelyet különleges szín- és ízvilága tesz igazán kedveltté. Külső megjelenés: rezes-sárgás héj, amely vékony és könnyen tisztítható. Belseje: mély sárga hús, amely sütés és főzés közben is megőrzi szép színét. Ízvilág: édeskés, sütőtökre emlékeztető aroma, amely sütve különösen finom, krémes állagú. Felhasználás: sütve, püréként, levesekben vagy köretként is kiváló választás. Tárolhatóság: jól eltartható, megfelelő körülmények között akár több hónapig is megőrzi frissességét.
Paraszt kenyér 800g
Köves malmon őrölt búzalisztünkből készült kovászos kenyér talajmegújító gazdálkodásunkból. Összetevök: liszt, víz, parajdi só

