Aprószemű hagyományos magyar étel. Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt, kövesmalmon őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt.
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt, kövesmalmon őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt. 5kg
TÖK új termékünk alapjául krémesre kevert, illatos virágmézet használunk, melyet aztán kiváló minőségű TÖKmagpasztával gazdagítunk. A végeredmény TÖK jó és főleg TÖKédes! Kiválóan passzol kis- és nagykanálhoz, édes bűnbeeséshez, lopott mézespuszikhoz és frissen sült, foszlós vajas kalácshoz is, hiszen az élet néha TÖKédesen TÖKéletes! Kiszerelés: 250g
Vegyes savanyúság – a klasszikus kedvenc! Ropogós, zamatos – a vegyes savanyúság igazi házi finomság, amely minden étkezést feldob! Egy üvegben rejtőzik az ízletes zöldparadicsom, roppanós uborka, sárgarépa, hagyma és káposzta, mindez pedig a tökéletes harmóniában egyesül az ecet, cukor és só kellemes egyensúlyával. Összetevők: zöldparadicsom, uborka, káposzta, hagyma, sárgarépa, cukor, só, ecet. 720 ml Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtést igényel.
A vegyes virágméz nem önálló fajtaméz, összetétele , színe és íze a méhek által látogatott növények sokféleségéből adódóan rendkívül eltérő lehet. Jellemző rájuk a gyors kristályosodás. A vegyes virágmézek a fajtamézekhez hasonlóan kiváló hatással vannak egészségünkre. Olcsóbb áruk miatt elsősorban sütéshez-főzéshez és tea ízesítésre használják őket. A legértékesebb mézek a vegyes mézek, mivel a különféle növényekről származó nektárok révén a méz egészségre gyakorolt hatásainak területe is kiszélesedik. Erősíti a szervezet védekező rendszerét.
Vöröslencsés Zakuszka A zakuszka eredetileg Örményországból vagy Grúziából származó, de Moldován keresztül Erdélybe került és ott igen népszerű, kenyérre kenhető, különféle zöldségekből és paprikából készült krém, amely felhasználható az ételek ízesítésére, illetve tésztaételekhez is hozzáadott mártásként. Összetevők: Vöröshagyma, pritaminpaprika, parázson sült padlizsán, sárgarépa, vöröslencse, paradicsomlé, só, bors, babérlevél, napraforgóolaj, Na-Benzoát
Zakuszka A zakuszka eredetileg Örményországból vagy Grúziából származó, de Moldován keresztül Erdélybe került és ott igen népszerű, kenyérre kenhető, különféle zöldségekből és paprikából készült krém, amely felhasználható az ételek ízesítésére, illetve tésztaételekhez is hozzáadott mártásként. Összetevői: Vöröshagyma, pritaminpaprika, parázson sült padlizsán, sárgarépa, paradicsomlé, só, bors, babérlevél, napraforgó olaj, Na-Benzoát.
Zelleres padlizsánkrém Padlizsánkrém más néven Vinetta A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne roncsoljuk össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk. Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma, zellerszár. Kedves Vásárlóink! Padlizsánkrémünk egyedisége abban rejlik, hogy frissen készül, friss fogyasztásra. A kulináris élvezeteket szem előtt tartva, nincs hő kezelve és nincs benne tartósítószer. Szavatossági ideje kézhezvételtől számítva 1 hét. Utána az élvezeti értéke csökken. Amikor megkapta az üveg padlizsánkrémünket tegye hűtőszekrénybe és napokon belül fogyassza el! Jó étvágyat kívánunk Kalotaszeg ízei Melinda és Gabi
Zöld láng - chilis rozmaring zselé Tartalmaz: rozmaring, almalé, dw 1:4,chili, citrom, lime, na-benzonat Tartósítószer: na-benzonat Kiszerelés: 200gr Frissesség és tűz, egyetlen falatban. Ez a zselé egy titkos fúzió, amely a természet erejét rejti: a rozmaring zöldessége, a lime és a citrom frissítő nyara valamint a chili vad tüze egyesül egy édes, almás harmóniában. Minden egyes falat egy utazás, amely nemcsak az ízeket, de a lelket is felfrissíti. A frissesség és az izgalom keveréke, ami felébreszti benned a szunnyadó energiát.