Cikesz lekvár, diétás, 200gr Tartalmaz: csipkebogyó, naspolya, almalé, dw1:4, pezsgő, ginzeng, hibiszkusz virág, szerecsendió virág, menta, na-benzonat Tartósítószer: na-benzonat Kiszerelés: 200gr Cikesz - amikor a természet mesélni kezd Ez nemcsak egy lekvár. Ez egy elvarázsolt erdei ösvény, ahol a naspolya és a csipkebogyó kézen fogva sétálnak, miközben az almalé csendesen muzsikál. Az édesítő épp csak egy puszit dob a végére, hogy minden íz a helyére kerüljön. A cikesz nem áll meg itt - megcsillan benne a pezsgő könnyedsége, egy korty ginzeng bölcsessége, a hibiszkusz virág színpompája és a szerencsendió virágának meleg ölelése. A végén a menta suttog valamit, friss, szabad és épp annyira vad, amennyire kell. Egy üvegbe zárt tündérmese!
Fűszeres sárgabarack, mindenmentes - 200gr Tajgai fűszerek - A rózsa és a Tűz tánca Tartalmaz: sárgabarack, rozmaring, mirabell, kardamom, rózsaszirom, hibiszkusz, chili, tajga gyökér, nabenzonat Kiszerelés: 200gr Tartósítószer: na-benzonat Ez a mindenmentes különlegesség sárgabarack és mirabell szilva bársonyos öleléséből született, amit rozmaring, rózsaszirom, hibiszkusz és kardamom tesz izgalmassá. A chili finoman ébreszt, a tajga gyökér pedig erőt ad. Egy falat nyár, egy csepp harmónia, kompromisszumok nélkül.
Kézműves Citromlekvár kardamommal, kurkumával Kiszerelés: 200 gr/ üveg ...mint az üvegbe zárt aranysárga napsugár, rendkívűl magas c-vitamin tartalommal. Édes és savanyú egyben, minden desszertet extravagánssá varázsol (mák-, vagy répatortát, panna cottát, vagy crème brulée-t, mascarponekrémet, vagy linzerkarikát), de a sós ételek kiegészítőjeként is emlékezetes. Például csirke- vagy libamájpástétom alatt, tonhal és sült paprika mellett (pl. pirítóson, vékonyan), sárgarépakrémlevesben lapulva (egy kávéskanálnyi), vagy spárga mellé mártogatónak, kevés majonézzel keverve. Összetevők: bio citrom, cukor, kardamom, kurkuma, citruspektin.
Kézműves gyömbéres bio körtelekvár nádcukorral Kiszerelés: 200 gramm/üveg Összetevők: körte vegyszermentes gazdálkodásból, nádcukor, citromsav, bio gyömbér. Tartósítószer hozzáadása nélkül készült. Felbontás után tároljuk hűtőben.
Kézműves Mandulás Birslekvár Kiszerelés: 375 gramm/ üveg Összetevők: birsalma (vegyszermentes gazdálkodásból), bio mandula, cukor, bio citrom leve pektin.
Kézműves Tonkás Bio Meggylekvár Nádcukorral Kiszerelés: 200 gramm/üveg Összetevők: bio meggy, nádcukor, bio citrom facsart leve, bio tonkabab. Tartósítószer hozzáadása nélkül készült. Felbontás után tároljuk hűtőben.
Levendulás paradicsom chutney, 200gr Tartalmaz: paradicsom, levendula, vöröshagyma, fokhagyma, citrombors,curry, gyömbér, füstsó, nigella mag, balzsamecet, barnacukor Kiszerelés: 200gr Levendulás paradicsom chutnay - fűszeres találkozás a nyárral Ez a nem mindennapi chutney a paradicsom selymességét ötvözi a levendula virágos illatával és a fűszerek izgalmas mélységével. Vöröshagyma, fokhagyma, curry, gyömbér, citrombors, füstsó, nigella és egy csipet nyugalom a levendulától. Tökéletes sült sajtokhoz, húsok mellé vagy egy különleges szendvicsbe.
Mákos barack lekvár, 200gr Tartalmaz: sárgabarack, mák, citrom, cukor, aszalványok, rum, citromfű, gyömbér, fahéj, na-benzonat kiszerelés: 200gr Tartósítószer: na-benzonat Citromfű és a Mák tánca - a barack rapszódiája A sárgabarack édes lágyságát a roppanós mák, a friss citrom és a fűszeres gyömbér eleganciája emeli új szintre. Az aszalt gyümölcsök, a rum és a fahéj meleg harmóniát adnak ennek a különleges lekvárnak, amit a citromfű tesz friss, üdítő élménnyé. A hagyomány és a modern ízek találkozása, amit minden falatban érezni lehet.
Rózsaszirmos eper lekvár Tartalmaz: eper, rózsaszirom, cukor, na-benzonat Kiszerelés: 200gr Tartósítószer: na-benzonat Nyár és illat egyetlen üvegben. Kézzel szedett eperből és illatos rózsaszirmokból készült különlegesség, amely minden falattal elrepít egy virágzó kertbe. Finoman édes, lágyan illatos - kiváló pirítósra, süteménybe vagy akár kanállal is!