Almáspite lekvár – Egy kanálban az otthon íze! Hozd vissza a nagymama almás pitéjének varázsát minden falattal! Ez a különleges lekvár a lédús almák, az illatos fahéj és a házi sütemények hangulatát idézi meg, hogy bármikor élvezhesd a nosztalgikus édességet. Miért válaszd az Almáspite lekvárt? - természetes alapanyagok: gondosan válogatott almák és hagyományos recept alapján készült. - több, mint lekvár: nemcsak pirítósra, hanem süteményekbe, palacsintába, vagy akár egy forró teába keverve is tökéletes. - ünnepi ízek egész évben: a fahéjas almás ízvilág bármely pillanatot különlegessé tesz! Tedd még meghittebbé az otthoni reggeliket vagy ajándékozz egy kis "otthon ízét" szeretteidnek! Rendeld meg most, és édesítsd meg a mindennapokat!
Aszalt almakarikák megszárítva. Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz. Csak az alma van a csomagban!
Összetevők:cékla,alma,narancs,cukor Kiszerelés:220 ml Tartósítószer mentes kézműves termék!
Cikesz lekvár, diétás, 200gr Tartalmaz: csipkebogyó, naspolya, almalé, dw1:4, pezsgő, ginzeng, hibiszkusz virág, szerecsendió virág, menta, na-benzonat Tartósítószer: na-benzonat Kiszerelés: 200gr Cikesz - amikor a természet mesélni kezd Ez nemcsak egy lekvár. Ez egy elvarázsolt erdei ösvény, ahol a naspolya és a csipkebogyó kézen fogva sétálnak, miközben az almalé csendesen muzsikál. Az édesítő épp csak egy puszit dob a végére, hogy minden íz a helyére kerüljön. A cikesz nem áll meg itt - megcsillan benne a pezsgő könnyedsége, egy korty ginzeng bölcsessége, a hibiszkusz virág színpompája és a szerencsendió virágának meleg ölelése. A végén a menta suttog valamit, friss, szabad és épp annyira vad, amennyire kell. Egy üvegbe zárt tündérmese!
Cseresznye befőtt, 720ml (magos) TArtalmaz: cseresznye, cukor, víz, na-benzonat Kiszerelés: 720ml Tartósítószer: na-benzonat Cseresznye befőtt - nyár örök íze Amikor a napsugarai a cseresznye bőrén csillognak, és a gyümölcs épp eléri azt a tökéletes édes-savas harmóniát, amit csak a nyár tud adni. A cseresznye, amit adni tud - egy korty, egy falat és máris a fák alatt ülsz, a levelet között suhogó széllel. Cseresznye befőtt nem csupán étel, hanem egy kis nyári varázslat üvegbe zárva. Napfény íze, bármikor.
Tartalmaz: csipkebogyó, víz, cukor, na-benzonat Tartósítószert tartalmaz: na-benzonat 200gr
Fedezd fel a sárgarépából friss, helyi alapanyagból készült egészséges finomságát! Képzeld el, hogy a napi rohanásban is élvezheted a tápláló, energiadús finomságokat – mindezt helyi alapanyagokból, természetes összetevőkkel! A hegykrői Som Zöldségtől származó sárgarépa, a friss és gazdag narancsolaj és a természetes cukor és szőlőcukor tökéletes egyensúlyt alkotnak, hogy a nap bármelyik pillanatában feltöltődj energiával. A fenséges tejcsokoládé bevonat a Harrer cukrszda és csokoládéműhely kitűnő alapanyagából és szakértelmével kéeszült. Miért válaszd? Tápláló és egészséges: Az aszalt és áztatott sárgarépa nemcsak finom, hanem tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Energizáló: A szőlőcukor gyors energiát ad, ideális választás tízóraira, edzés előtt, vagy edzés után. Helyi alapanyagok: A hegykői Som Zöldségtől származó alapanyagok garantálják, hogy csak a legjobb, friss termékeket kapod. Tökéletes választás, ha nincs időd étkezni: Ha rohanásban vagy és nincs időd két étkezés között, ez a termék remek alternatíva! Gyönyörű sárga szín: Az élénk, napfényes szín garantálja, hogy nemcsak finom, hanem vizuálisan is vonzó lesz a snack. Egy igazi finom, tápláló snack, amelyet bárhol, bármikor fogyaszthatsz – egyszerűen, gyorsan és természetesen. Adj magadnak egy kis extra energiát a naphoz, és élvezd a legjobb ízeket, amit a természet adhat!
720 ml Összetevők: paprika, ecet, só,cukor,,olaj, fűszerek Hőkezeléssel tartósítva, tartósítószert nem tartalmaz.
Ecetes cékla 720 ml Összetevők: cékla, víz, cukor, só, ecet, fűszerek, Vegyszermentes zöldségből készült savanyúság, tartósítószer nélkül. Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó.
A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. A céklát fokhagymával és vöröshagymával savanyítottam. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes termesztésből származik. Összetevők: cékla, hagyma, fokhagyma, gyógyszerkönyvi tisztaságú só, energetizált víz. Kiszerelés: 200 gramm/üveg
Fermentált Csicsóka-Cékla Kiszerelés: 200 gramm/üveg A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. Előnye, hogy kevés kalóriát tartalmaz, viszont van benne B- és C-vitamin, béta-karotin, cink, foszfor, kalcium és magnézium, rejt aminosavakat is. A csicsókát először célszerű csak kis mennyiségben fogyasztani, mert aki érzékeny rá, annál puffadást, gázosodást is kiválthat. Ez a hatás a fermentálással teljesen kizárható. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes, bio termesztésből származik. Akinél a csicsóka sütve, főzve emésztőrendszeri problémákat o Összetevők: cékla, csicsóka, energetizált víz, gyógyszerkönyvi tisztaságú só.
Fermentált cukkini kaporral 200 gramm/ üveg Összetevők: bio cukkini, kapor, energetizált víz, gyógyszerkönyvi tisztaságú só. A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. A fermentáció során a zöldségek nehezen emészthető, a nyersen puffadást okozó rostjai felpuhulnak, ugyanakkor a bennük lévő vitaminok és nyomelemek nem bomlanak le, hanem a szervezet számára sokkal könnyebben feldolgozhatóvá válnak. Úgy is mondhatnánk, hogy a fermentáció során „előemésztés történik”. Tudjuk, hogy amit meg tudunk emészteni, az tud felszívódni, hasznosulni ideális esetben. Egy rosszul működő emésztőrendszernek, amely nem képes megfelelően emészteni, ezek a már „előemésztett” zöldségek nem okoznak olyan terhelést, mint a nem fermentált társaik. A tejsavas erjesztésen átesett zöldségek kicsit olyanok, mintha plusz emésztőenzimeket öntetnénk a gyomrunkba, ami által az emésztés hatékonyabbá válik. A fermentált zöldségek által jut hozzá a bélrendszerünk olyan hasznos baktériumokhoz, amelyek segítik a szervezet emésztését. A fermentálási folyamat során olyan élő probiotikus baktériumkultúrák alakulnak ki, melyek a bélflóránkat táplálják. Probiotikumként táplálják szervezetünket, segítik az emésztőrendszerben található baktériumkultúrák munkáját. A baktériumok előállítanak fehérjebontó, szénhidrátbontó enzimeket a bélben. Valamint beállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát, így a káros baktériumok nem képesek megtelepedni ebben a helyreállított közegben. Beállítják a gyomorsav ideális szintjét. A probiotikumok a szervezetbe jutva biztosítják a bélhámsejtek egészséges működését. A zöldségek vitamintartalma is emelkedik a fermentálás során: sokkal magasabb a fermentált káposzta C-vitamin tartalma, mint a nyers vagy a párolt káposztáé, emellett van benne B12 és folsav is. A C-vitamin mellett tehát más vitaminok és ásványi anyagok is sokkal nagyobb mértékben vannak jelen a savanyított zöldségekben, mint a nyers ételekben. Minden általam készített fermentált termék, 100% bio, vegyszermentes alapanyagból készül. A vizet a fermentálás előtt energetizálom, valamint gyógyszerkönyvi tisztaságú sót használok. A fermentált zöldségek minimum 3 hét fermentálási folyamat után kerülnek hozzátok, a legoptimálisabb erjedési fázisban. Ebből is láthatjátok, hogy ez egy rendkívül időigényes folyamat. Nem használom gépeket, mindent kézzel reszelek, aprítok. Váljon egészségetekre!