Fermentált Vitaminbomba Összetevök: káposzta, répa, uborka, vöröshagyma, fokhagyma, kápia paprika, energetizált víz, tiszta só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Kiszerelés: 200 gramm/ üveg Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel.
Fermentált Vitaminbomba 500 gramm Összetevök: káposzta, répa, uborka, vöröshagyma, fokhagyma, kápia paprika, energetizált víz, tiszta só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Kiszerelés: 500 gramm/ üveg Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel.
Ha tésztára túró kerül - legyen FODROSKOCKA! Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás alapanyagokból.
Egy sokoldalú tészta, jól fest a saláták és sajtok között, Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. - Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.
Egy kiegyansúlyozott túróstészta kiváló alapanyaga. Mérték, visszafogottság egészséges elegancia. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint a hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.
A natúr gomolya karakterét fokhagymával bolondítottuk meg, így különleges enyhén pikáns ízvilágot kaptunk. Remekül illik pirítósra, sült ételek mellé, vagy egy pohár jó borhoz. Igazi különlegesség a sajtkedvelőknek. Összetevők: Teljes tehéntej, természetes oltóenzim, mezofil sajtkultúra, só, frissen préselt fokhagyma.
Fokhagymás Padlizsánkrém más néven Vinetta A Padlizsánt megsütöm parázson, addig míg szenes nem lesz a héja. Megtisztítás után régen fakéssel hogy a magjait ne törjük össze, napjainkban pépesre törjük. Házilag készített majonézzel dúsítjuk. Összetevők: Házi tojásnak a sárgája, mustár, napraforgó olaj, só, bors, vöröshagyma, fokhagyma. Kedves Vásárlóink! Padlizsánkrémünk egyedisége abban rejlik, hogy frissen készül, friss fogyasztásra. A kulináris élvezeteket szem előtt tartva, nincs hő kezelve és nincs benne tartósítószer. Szavatossági ideje kézhezvételtől számítva 1 hét. Utána az élvezeti értéke csökken. Amikor megkapta az üveg padlizsánkrémünket tegye hűtőszekrénybe és napokon belül fogyassza el! Jó étvágyat kívánunk Kalotaszeg ízei Melinda és Gabi
A főtt füstölt fürjtojás egy igazi kuriozum. Teljes egészébben kézimunkával készül. hozzáadott szinezéket, izfokozót, és tartósitószert sem tartalmaz! Kocsmatojásunk most akciós a készlet erejéig!
A saját fürjtenyészetünkben termelt tojásokat főzzük, pácoljuk, bükkfaforgácson hagyományos eljárással füstöljük, majd fűszeres napraforgóolajjal üvegekbe tesszük. Hidegtálakra, szendvicsekbe, húslevesbe, vendégvárónak vagy ajándéknak is tökéletes. Tartósítószermentes, ezért hűtést igényel. A nyilakra kattintva az alábbi ízekből választhatsz: natúr, fokhagymás, bazsalikomos, mediterrán, tökmagolajos, csilis, tüzes, oregánós, provanszi.
A saját fürjtenyészetünkben termelt fürjtojásokat főzzük, pácoljuk, bükkfaforgácson hagyományos eljárással füstöljük, majd olivaolajjal üvegekbe tesszük. Salátába, hidegtálakra, szendvicsekbe, vendégvárónak vagy ajándéknak is tökéletes. Tartósítószermentes, ezért hűtést igényel. A nyilakra kattintva natúr és fokhagymás ízekből tudsz választani.