Az almás pitének nem kell apropó. Jó reggelire, tízóraira és uzsonnára, helye van a vasárnapi ebéd után és nem hiányozhat az ünnepi asztalról sem. Az almás pite nekünk szeretet és béke. Ezért készítettünk belőle idén először limitált szériás krémmézet is. Szeressétek, kóstoljátok, vigyétek ajándékba és mondjátok el Zümi mézzel, hogy a család a legfontosabb!
Aszalt almakarikák megszárítva. Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz. Csak az alma van a csomagban!
Aszalt meggy újfehértói fürtös meggyből. Kemencés aszalóházban készült. Tartósítószert és egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.
Aszalt szilva 100 g Magozott, egész szilvaszemek. Kemencés aszalóházban készült. Tartósítószert és egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaz.
Bazsalikom Pesto 100 gr Összetevők: extra szűz Bio olívaolaj, bazsalikom (kb. 40%), permezán sajt (Grana Padano), mandula, fokhagyma, petrezselyem, fenyőmag, só, citromlé. Miért fogyasszunk sok bazsalikomot? Azonban a bazsalikom nem csak mint aromás fűszernövény állja meg a helyét a konyhában, számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyet közül a gyulladáscsökkentő omega-3 tartalma az egyik leglényegesebb. Kiemelkedő még a B-, valamint a C-vitamin, illetve a cink, kálcium, kálium és vas tartalma. Ennek okán harcol a vérszegénységgel, a krónikus fáradság leküzdésével, a magas vérnyomással, energetizál és jótékony hatással van az egészséges csontozat megtartására is. A bazsalikomot már a tradicionális kínai gyógyászatban is használták gyógynövényként fertőtlenítő és antibakteriális hatása miatt. Ezen kívül meggyorsítja a zsírok emésztését is, és csökkenti a puffadást. Bazsalikom elemi energia szinten erős tüzet gyújt ezért csökken a víz és a szél a testben. Elégnek. Testi szinten a nyákosságot gyorsan szünteti, illóolaja féregüző, a paraziták ellen az egyik legjobb. Emésztést javít, görcsoldó, idegnyugtató. Hogy használjuk fel? A 100% természetes bazsalikomos pesto jól illik tésztafélékhez, halételekhez, carpaccio-hoz, paradicsomos mozzarellához, de fogyaszthatjuk pirítóssal, vagy bármilyen frissensült kenyérfélével.
Igazi ritkaság. Olyan, mintha AZT a csokit enné. Mentás-csokis bűnbeesés, mellyel még a kevésbé édesszájú fogyasztókat is sikerül meghódítani. A minőséget magas kakaótartalmú csokoládé, sűrű méz és friss mentakivonat szavatolja.
Bodzaágyon érlelt akácméz, mely egyesíti magában mindkét növény jótékony hatását. Erősen antibiotikus hatású. Felső légúti megbetegedések, meghűlés és gyulladások kezelésében kiválóan alkalmazható a terápia részeként. Illatában megőrzi a virágos jegyeket, ízében kidomborodik a bodza frissessége.
Bodzavirág szörp magas virágtartalommal Összetevők: víz, cukor, bodzavirág, étkezési sav: citromsav Hőkezeléssel tartósítva. Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó. Javasolt hígítási arány: 1:8
Gyógynövényszörp 500ml Összetevők:bodzavirág-főzet, cukor, citrom, citromsav. Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. Bodzavirág szörp egy friss és ízletes ital, amely a bodza virágából készül.. Ez a termék egy népszerű nyári ital, ízében enyhe, virágos jegyeket hordoz, és kellemesen édes, ami miatt ideális választás lehet egy forró nyári napon vagy télen teaként. Jellemzők: Friss és természetes: A bodzavirágból készült szörp természetes összetevőkből készül, ami azt jelenti, hogy nincsenek mesterséges színezékek vagy ízfokozók benne. Egészséges összetevők: A szörpben találhatók olyan antioxidánsok és vitaminok, amelyek jótékony hatással lehetnek az egészségünkre. Sokoldalú: A bodzavirág szörp nemcsak önmagában, hanem különféle italokhoz is hozzáadható, például limonádéhoz, üdítőkhöz vagy koktélokhoz, hogy egyedi ízvilágot hozzon létre. A szörpöt önmagában hígítva vízzel vagy szódával is fogyaszthatjuk, de hozzáadhatunk néhány friss citromszeletet vagy mentalevelet az extra frissességért és ízért.
Ha fel kell itatni a szaftot, legyen BORDÁSCSŐ! Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával
Olasz Ditali magyar paprikáshoz - de lehet akár tésztasaláta is. Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. - Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.